RSS Feed

Monthly Archives: October 2012

[News] 121026 JYJ’s Jaejoong Sports an Afro for NII Shoot!

jaejoong brokoli -_-

fashion follows yoochun

JYJ’s photo spread for NII Winter Collection 2012 has been revealed!

Image and video hosting by TinyPic

JYJ’s photo spread for NII Winter Collection 2012 has been revealed!

The men of JYJ looked great in bright sweaters and colorful varsity jackets for their NII Winter Collection shoot. Looking cute and playful, they also had many props including stuffed penguins and “Gag Concerts'” Brownie!

Jaejoong even sports a wig that had fans commenting “He looks good in anything”, and “He looks funny but cool!!”.

Check out more of the photos below!

View original post 5 more words

Advertisements

TVXQ Berbicara Tentang Wajah dan Tipe Ideal Mereka

fix bgt bukan gue 😦

Give up :)

Akhirnya selama 9 bulan gue mengandung (lho??) wkwk maksudnya selama 9 bulan gue tetep mertahanin perasaan gue ke lu, walaupun kita udah putus tapi gue masih bersih keras ngeklaim lu jadi milik gue, walau gue masih suka sama lu selama ini tapi gue bersikap seakan-akan gak suka lagi sama lu. Gue bohongin temen-temen gue, elu dan bahkan diri gue sendiri haha :”) Gue capek dan, akhirnya gue menemukan waktu yang tepat buat nyerah :’) *ini kok gue nangis beneran yah? :”(* Gue biarin lu pergi, gue lepasin dan gue udah bisa iklasin lu pergi atau bahkan jadi milik orang lain, Bye. :’) Gue sayang sama lu sampai detik ini, dan entah sampai kapan. Semoga lu sehat selalu :”) I LOVE YOU. 

Protected: BAD DAY EVER!

This content is password protected. To view it please enter your password below:

Protected: Happy Birthday yang ke 17 Alvyn Naufal Mahmaris :)

This content is password protected. To view it please enter your password below:

Protected: missing you like crazy

This content is password protected. To view it please enter your password below:

Protected: brokenhearted</3

Posted on

This content is password protected. To view it please enter your password below: